суббота, 8 сентября 2007 г.

Audi R8

Audi R8 - С компетентността на Audi в областта на моторните спортове и опита в производството на динамични престижни автомобили зад гърба си, R8 е пример за върхови динамични показатели, технологично лидерство и вълнуващ дизайн. Двигателят V8-FSI с мощност 420 к.с., постоянното двойно предаване quattro и каросерията с триизмерна алуминиева носеща конструкция Spaceframe отличават R8 сред конкуренцията, осигуряват високо удобство при ежедневна употреба и се характеризират с типичният за марката Audi перфекционизъм по отношение на качеството и изпълнението.

Двигателят V8-FSI с мощност 420 к.с., постоянното двойно предаване quattro и каросерията с триизмерна алуминиева носеща конструкция Spaceframe отличават R8 сред конкуренцията, осигуряват високо удобство при ежедневна употреба и се характеризират с типичният за марката Audi перфекционизъм по отношение на качеството и изпълнението.

Осанката на R8 е широка и стабилна, а потенциалът му личи от мощните пропорции, подчертаните форми на калниците и щедро оразмерените отвори за въздух. Никога преди не е имало модел на Audi с характерните изчистени пропорции на автомобилите с централноразположен двигател, отразяващо се в силно изнесената напред кабина и ясно разграниченото моторно пространство непосредствено зад нея.

Комментариев нет:

eXTReMe Tracker